✓ Încălziți cuptorul la 220°C (standard) sau 200°C (ventilație). Așezați o grătar pe o tavă (opțional, grătarul menține chiftelele ușor rotunjite).
✓ Așezați ingredientele pentru chiftele într-un bol, amestecați bine cu mâinile. Utilizați pesmetul suplimentar doar dacă este necesar - uneori, carnea tocată de pui poate fi destul de umedă. Luați o lingură și formați o bilă (aproximativ 3 cm diametru).
✓ Pulverizați bine grătarul cu ulei și așezați chiftelele pe grătar.
✓ Pulverizați generos chiftelele cu ulei, apoi coaceți timp de 20 - 25 de minute sau până când devin ușor rumenite.
✓ Serviți calde cu sos, garnisite cu coriandru și ardei iuți, dacă doriți.
✓ Așezați ingredientele într-un bol și amestecați. Lăsați deoparte cel puțin 10 minute înainte de utilizare.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Lemongrass întreg congelat ASIAN CHOICE 250g
disponibil în magazineFrunze de lime congelate ASIAN CHOICE 100g
disponibil în magazineIngrediente
Indicații de preparare
✓ Încălziți cuptorul la 220°C (standard) sau 200°C (ventilație). Așezați o grătar pe o tavă (opțional, grătarul menține chiftelele ușor rotunjite).
✓ Așezați ingredientele pentru chiftele într-un bol, amestecați bine cu mâinile. Utilizați pesmetul suplimentar doar dacă este necesar - uneori, carnea tocată de pui poate fi destul de umedă. Luați o lingură și formați o bilă (aproximativ 3 cm diametru).
✓ Pulverizați bine grătarul cu ulei și așezați chiftelele pe grătar.
✓ Pulverizați generos chiftelele cu ulei, apoi coaceți timp de 20 - 25 de minute sau până când devin ușor rumenite.
✓ Serviți calde cu sos, garnisite cu coriandru și ardei iuți, dacă doriți.
✓ Așezați ingredientele într-un bol și amestecați. Lăsați deoparte cel puțin 10 minute înainte de utilizare.