✓ Dacă gătiți pe grătar sau pe cărbune, înmuiați frigăruile în apă timp de 2 ore.
✓ Amestecați pulpele de pui și marinata cu 60 ml de lapte de cocos, apoi lăsați deoparte cel puțin 20 de minute sau peste noapte.
✓ Înfiletați bucățile de carne pe frigărui - de obicei, 4-5 bucăți pe fiecare frigăruie.
✓ Încălziți 1,5 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
✓ Gătiți frigăruile în loturi, câte 3 minute pe fiecare parte, până devin aurii.
✓ Puneți laptele de cocos rămas și ingredientele pentru sosul de alune într-o cratiță la foc mediu-scăzut.
✓Amestecați pentru a combina, apoi lăsați să fiarbă, amestecând din când în când, timp de 5 minute.
✓ Reglați consistența cu apă - ar trebui să obțineți un sos vâscos, dar lichid.
✓ Acoperiți cu un capac și mențineți cald în timpul gătirii frigăruilor.
✓ Turnați puțin sos într-un bol. Presărați puține alune deasupra - amestecați puțin prin sos, dacă doriți.
✓ Așezați frigăruile pe o tavă, presărați restul de alune, coriandru și chili deasupra.
✓ Serviți cu sos într-un bol. Adăugați orez Jasmine sau orez prăjit thailandez.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
✓ Dacă gătiți pe grătar sau pe cărbune, înmuiați frigăruile în apă timp de 2 ore.
✓ Amestecați pulpele de pui și marinata cu 60 ml de lapte de cocos, apoi lăsați deoparte cel puțin 20 de minute sau peste noapte.
✓ Înfiletați bucățile de carne pe frigărui - de obicei, 4-5 bucăți pe fiecare frigăruie.
✓ Încălziți 1,5 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
✓ Gătiți frigăruile în loturi, câte 3 minute pe fiecare parte, până devin aurii.
✓ Puneți laptele de cocos rămas și ingredientele pentru sosul de alune într-o cratiță la foc mediu-scăzut.
✓Amestecați pentru a combina, apoi lăsați să fiarbă, amestecând din când în când, timp de 5 minute.
✓ Reglați consistența cu apă - ar trebui să obțineți un sos vâscos, dar lichid.
✓ Acoperiți cu un capac și mențineți cald în timpul gătirii frigăruilor.
✓ Turnați puțin sos într-un bol. Presărați puține alune deasupra - amestecați puțin prin sos, dacă doriți.
✓ Așezați frigăruile pe o tavă, presărați restul de alune, coriandru și chili deasupra.
✓ Serviți cu sos într-un bol. Adăugați orez Jasmine sau orez prăjit thailandez.