AutorThaiFood
Dificultate Începător
Număr de porții: 4
Timp de pregătire30 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total1 oră
Pentru porc la grătar
Pentru salată
Dresing pentru salată
Pentru porc la grătar
1

✓ Combinați sosul de pește, zahărul brun, piperul alb și rădăcinile de coriandru într-un castron mic. Amestecați până când zahărul brun se dizolvă.
✓ Adăugați amestecul de marinadă peste carnea de porc și lăsați-l să stea cel puțin 10 min.
✓ Preîncălziți grătarul la temperatură înaltă. De asemenea, puteți găti carnea de porc în cuptor la 200°C.
✓ Prăjiți ceafa de porc timp de 25-30 de min. Dacă folosiți cuptorul, acest proces poate dura până la 45 de min. Întoarceți carnea pe cealaltă parte la jumătatea timpului.
✓ Lăsați carnea de porc grătar să se răcească înainte de a o tăia în felii subțiri.

Pentru salată
2

✓ Într-o tigaie uscată, prăjiți orezul glutinos până când devine auriu.
✓ Scoateți orezul glutinos prăjit din tigaie și folosiți un mojar și un pistil pentru a-l măcina într-un praf fin.
✓ Tăiați subțire ceapa roșie în semilună.
✓ Spălați și tocați frunzele de mentă și coriandru.
✓ Tăiați ceapa verde în rondele mici.

Dresing pentru salată
3

✓ Combinați sosul de pește și zahărul brun într-un castron mic.
✓ Amestecați până când zahărul brun se dizolvă.
✓ Adăugați fulgi de chili și zeama de lămâie la amestec. Ajustați aromele în funcție de gust.

Pentru servire
4

✓ Într-un castron mare adăugați carnea feliată, orezul măcinat, ceapa roșie și dressingul pentru salată. Amestecați. Apoi adăugați frunzele de coriandru, mentă și ceapa verde și amestecați ușor.
✓ Transferați pe o tavă mare și serviți.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Pentru porc la grătar
Pentru salată
Dresing pentru salată

Indicații de preparare

Pentru porc la grătar
1

✓ Combinați sosul de pește, zahărul brun, piperul alb și rădăcinile de coriandru într-un castron mic. Amestecați până când zahărul brun se dizolvă.
✓ Adăugați amestecul de marinadă peste carnea de porc și lăsați-l să stea cel puțin 10 min.
✓ Preîncălziți grătarul la temperatură înaltă. De asemenea, puteți găti carnea de porc în cuptor la 200°C.
✓ Prăjiți ceafa de porc timp de 25-30 de min. Dacă folosiți cuptorul, acest proces poate dura până la 45 de min. Întoarceți carnea pe cealaltă parte la jumătatea timpului.
✓ Lăsați carnea de porc grătar să se răcească înainte de a o tăia în felii subțiri.

Pentru salată
2

✓ Într-o tigaie uscată, prăjiți orezul glutinos până când devine auriu.
✓ Scoateți orezul glutinos prăjit din tigaie și folosiți un mojar și un pistil pentru a-l măcina într-un praf fin.
✓ Tăiați subțire ceapa roșie în semilună.
✓ Spălați și tocați frunzele de mentă și coriandru.
✓ Tăiați ceapa verde în rondele mici.

Dresing pentru salată
3

✓ Combinați sosul de pește și zahărul brun într-un castron mic.
✓ Amestecați până când zahărul brun se dizolvă.
✓ Adăugați fulgi de chili și zeama de lămâie la amestec. Ajustați aromele în funcție de gust.

Pentru servire
4

✓ Într-un castron mare adăugați carnea feliată, orezul măcinat, ceapa roșie și dressingul pentru salată. Amestecați. Apoi adăugați frunzele de coriandru, mentă și ceapa verde și amestecați ușor.
✓ Transferați pe o tavă mare și serviți.

Salată Moo Nam Tok หมูน้ำตก