✓ Combinați sosul de pește, zahărul brun, piperul alb și rădăcinile de coriandru într-un castron mic. Amestecați până când zahărul brun se dizolvă.
✓ Adăugați amestecul de marinadă peste carnea de porc și lăsați-l să stea cel puțin 10 min.
✓ Preîncălziți grătarul la temperatură înaltă. De asemenea, puteți găti carnea de porc în cuptor la 200°C.
✓ Prăjiți ceafa de porc timp de 25-30 de min. Dacă folosiți cuptorul, acest proces poate dura până la 45 de min. Întoarceți carnea pe cealaltă parte la jumătatea timpului.
✓ Lăsați carnea de porc grătar să se răcească înainte de a o tăia în felii subțiri.
✓ Într-o tigaie uscată, prăjiți orezul glutinos până când devine auriu.
✓ Scoateți orezul glutinos prăjit din tigaie și folosiți un mojar și un pistil pentru a-l măcina într-un praf fin.
✓ Tăiați subțire ceapa roșie în semilună.
✓ Spălați și tocați frunzele de mentă și coriandru.
✓ Tăiați ceapa verde în rondele mici.
✓ Combinați sosul de pește și zahărul brun într-un castron mic.
✓ Amestecați până când zahărul brun se dizolvă.
✓ Adăugați fulgi de chili și zeama de lămâie la amestec. Ajustați aromele în funcție de gust.
✓ Într-un castron mare adăugați carnea feliată, orezul măcinat, ceapa roșie și dressingul pentru salată. Amestecați. Apoi adăugați frunzele de coriandru, mentă și ceapa verde și amestecați ușor.
✓ Transferați pe o tavă mare și serviți.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
✓ Combinați sosul de pește, zahărul brun, piperul alb și rădăcinile de coriandru într-un castron mic. Amestecați până când zahărul brun se dizolvă.
✓ Adăugați amestecul de marinadă peste carnea de porc și lăsați-l să stea cel puțin 10 min.
✓ Preîncălziți grătarul la temperatură înaltă. De asemenea, puteți găti carnea de porc în cuptor la 200°C.
✓ Prăjiți ceafa de porc timp de 25-30 de min. Dacă folosiți cuptorul, acest proces poate dura până la 45 de min. Întoarceți carnea pe cealaltă parte la jumătatea timpului.
✓ Lăsați carnea de porc grătar să se răcească înainte de a o tăia în felii subțiri.
✓ Într-o tigaie uscată, prăjiți orezul glutinos până când devine auriu.
✓ Scoateți orezul glutinos prăjit din tigaie și folosiți un mojar și un pistil pentru a-l măcina într-un praf fin.
✓ Tăiați subțire ceapa roșie în semilună.
✓ Spălați și tocați frunzele de mentă și coriandru.
✓ Tăiați ceapa verde în rondele mici.
✓ Combinați sosul de pește și zahărul brun într-un castron mic.
✓ Amestecați până când zahărul brun se dizolvă.
✓ Adăugați fulgi de chili și zeama de lămâie la amestec. Ajustați aromele în funcție de gust.
✓ Într-un castron mare adăugați carnea feliată, orezul măcinat, ceapa roșie și dressingul pentru salată. Amestecați. Apoi adăugați frunzele de coriandru, mentă și ceapa verde și amestecați ușor.
✓ Transferați pe o tavă mare și serviți.