AutorThaiFood
Dificultate Începător
Număr de porții: 4
Timp de pregătire5 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total25 minute
1

✓ Se încălzește uleiul într-o tigaie mare pe foc mediu. Se adaugă carnea de porc tocată și se prăjește până se rumenește și se gătește complet.
✓ În timp ce carnea se prăjește, se pregătește sosul. Într-un castron mic, se amestecă sucul de lime, sosul de pește, sosul de soia și zahărul până când zahărul se dizolvă complet.
✓ Când carnea de porc este gătită, se adaugă ceapa tocată, usturoiul și ardeii iuți thai, în tigaie. Se amestecă și se prăjește timp de aproximativ 1 minut, până când legumele se înmoaie ușor.
Se toarnă sosul peste carne și legume. Se amestecă bine pentru a combina toate ingredientele și se asigură că sunt acoperite uniform.
✓ Se îndepărtează tigaia de pe foc și se adaugă frunzele de mentă și coriandru proaspete. Se amestecă ușor. Se ajustează gustul cu sare și piper, după preferință.
✓ Se servește cald, alături de frunze de salată proaspătă, sferturi de lime și orez glutinos (opțional).

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Indicații de preparare

1

✓ Se încălzește uleiul într-o tigaie mare pe foc mediu. Se adaugă carnea de porc tocată și se prăjește până se rumenește și se gătește complet.
✓ În timp ce carnea se prăjește, se pregătește sosul. Într-un castron mic, se amestecă sucul de lime, sosul de pește, sosul de soia și zahărul până când zahărul se dizolvă complet.
✓ Când carnea de porc este gătită, se adaugă ceapa tocată, usturoiul și ardeii iuți thai, în tigaie. Se amestecă și se prăjește timp de aproximativ 1 minut, până când legumele se înmoaie ușor.
Se toarnă sosul peste carne și legume. Se amestecă bine pentru a combina toate ingredientele și se asigură că sunt acoperite uniform.
✓ Se îndepărtează tigaia de pe foc și se adaugă frunzele de mentă și coriandru proaspete. Se amestecă ușor. Se ajustează gustul cu sare și piper, după preferință.
✓ Se servește cald, alături de frunze de salată proaspătă, sferturi de lime și orez glutinos (opțional).

Salată cu carne tocată de porc ลาบหมู